عزه المهندس صاحبة الموقع
عدد المساهمات : 283 القوه : 0 تاريخ التسجيل : 29/08/2009
| موضوع: ملف لأكلات رمضان الخميس يونيو 24, 2010 2:10 pm | |
| كفتة الروبيان ننظف الربيان من الخيوط ونغسله ونسلقه مع شوية بهارات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نصفي الربيان ونضعه في الفرامه مع شوية بهارات وملح وزنجبيل شوي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ونجهز البقسماط وبيض ونشكل العجينه على شكل اصابع وندحرجها على البقسماط بعد ان غمسناها بالبيض [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نقلي الأصابع في مقلاة تيفال [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والنتيجه كانت :: :: :::: ::[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [size=29]كيكة المعكرونه باللحم بالصور [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] نحتاج الآتي :[size=25]طماطم مفرومه ناعم [/size] [size=25]ثوم طازج [/size] [size=25]جبنة موزاريلا مبشورة [/size] [size=25]جبنه رومي او بارميجانو مبشورة [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]لحمه مفرومه [/size] [size=21]زيت زيتون [/size] [size=21]زبده [/size] [size=21]مكرونه اقلام مثل اللي في الصوره [/size] [size=21]وطبعا ملح وفلفل [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]اول شي نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل [/size] [size=21]نصفيها ونشطفها بماء جاري [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم [/size] [size=21]وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون [/size] [size=21]ونقلب لحد ما ياخد اللون البني [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه [/size] [size=21]لحد ما قوامها يتخن [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]في الوقت هذانبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك[/size] [size=21]وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط[/size] [size=21]الناعم عشان تطلع بسهوله [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي[/size] [size=21]كل واحده باللحمه [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]لا تبقون حاجه فاضيه علمود هايأثر علي الشكل النهائي [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21]في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش[/size] [size=21]بعد ما نرش الجبنه علي الوش [/size] [size=21]ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم [/size] [size=21]نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر [/size] [size=21]نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها [/size] [size=21]شكلها من فوق [/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size] [size=21][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][/size]
[/center] [/center] | |
|